Prijszetting

Gratis Lidmaatschap - U kan een profiel aanmaken, uw voorkeuren instellen en zoeken. U kan ook berichten ontvangen. U kan berichten van Gouden leden lezen en beantwoorden. U kan berichten van Zilveren leden niet lezen of beantwoorden.

Zilveren Lidmaatschap - Hetzelfde als Gratis Lidmaatschap maar u kan alle berichten lezen en beantwoorden en u kan naar iedereen berichten sturen. Gratis leden zullen een melding van het bericht krijgen maar moeten upgraden voordat ze het bericht kunnen lezen of erop antwoorden.

Gouden Lidmaatschap - Hetzelfde als Zilveren Lidmaatschap maar 'alle' leden kunnen uw berichten lezen en beantwoorden. Deze optie geeft volledige toegang tot alle leden, gratis of betaald.

Gegarandeerd Lidmaatschap - Sommige Lidmaatschappen komen met een Gegarandeerd Partnerschap. Als het aangegeven aantal partnerschappen niet is behaald tijdens de periode van de gekochte upgrade mag u een gratis verlenging aanvragen totdat het aantal is behaald. Meer relevante informatie staat in onze gebruikersvoorwaarden.

Commercieel Lidmaatschap- U mag commerciƫle services en externe contactgegevens aanbieden (wat normaal niet toegelaten is). Berichten versturen wordt beperkt tot het antwoorden op leden, zodat onze leden niet gespamd kunnen worden. Dit is geschikt voor therapeuten die klantenportfolios willen opbouwen en een planning willen vullen met aanbiedingen die van toepassing zijn op diegenen die geen reguliere prijzen voor massages wensen te betalen.

Plan Prijs